lauantai 14. elokuuta 2010

My cult following

Sori vaan Titchmarshit, Flowerdewt, Swiftit ja muut. Kyllä sitä muillakin puutarhureilla on groupieita.

Menin muina naisina kasvariin siistimään taas viidakoksi kasvaneita tomaatteja. Tällä kertaa ei ainoastaan valtava tomaattikasvusto estänyt pääsyä kasvarin sisälle, vaan myös erinäiset muut kaiffarit: iso sisilisko, pari pientä sisiliskoa sekä iso viitasammakko. Yritä siinä sitten tehdä puutarhahommia, kun sissarit tuijottavat herkeämättä ja sammakko saa loikkimiskohtauksia muutenkin ahtaassa tilassa.

Kaiffarit ovat kyllä erittäin tervetulleita hoitelemaan kasvarin tuholaiset pois päiviltä. Harmi vain, etteivät taida niille vihannespunkit maistua. Vihannespunkit olivat nimittäin tehneet comebackin ja käyneet ahnaasti yhden munakoison kimppuun. Munakoiso munii sen verran ahkeraan jo, ettei enää myrkkyä viitsi käyttää. Joudumme siis syömään munat pieninä.

Tämä kesä on ollut matelijoille suotuisa. Enpä muista milloin viimeksi olisi sammakoita ollut näin paljon, ja vesiliskokin on palannut lähteeseen viettämään kesän loppua. Käärmeitä ei sentään ole näkynyt ja toivottavasti pysyvätkin poissa jaloista ja tassuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti