perjantai 6. elokuuta 2010

Eloonjäämistaistelu kasvihuoneessa

Naukserin hopeinen hanuri ja vimmatusti heiluva häntä pilkistivät kasvihuoneen vieressä olevien kasvusäkkien välistä. Selkeästikin nyt oli tosi kyseessä. Nostin toisen säkin kauemmas, ja säkin takana vilahti jotain ruskeaa ja sitten tietysti jotain harmaista, äitille kovin armaista.

Tehokkaalla body languagellaan naukseri osoitti, että saalis oli pujahtanut kasvihuoneen sokkeliin. Kehotin kääpiötä menemään kasvihuoneen sisälle varmistamaan jahdille "kviiks-krunts" -loppu. Juu, ovathan ne myyrät tavattoman suloisia, mutta sen jälkeen kun ne tuhosivat yhden talven aikana kymmeniä pensaita ja pari puuta puutarhasta, ei meikäläisen eläinsuojeluvietti kohdistu enää niihin.

Kasvarissahan se myyrä mennä vilisti, mutta ehti taas pujahtaa sokkelin uumeniin. Naukseri ei luovuttanut koko iltana, vaan aina kun silmä vältti, pujahti takaisin kasvariin viettämään laatuaikaa. Vielä tänäänkin aamulenkin jälkeen täytyi käydä kiertämässä kasvari sisältä ja ulkoa, josko olisi saanut tuoretta aamupalamyyrää.

Naukseri - myyrä: 0-1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti