torstai 4. elokuuta 2011

Pikku-Jaakot kadoksissa

Kasvarin viidakkotunnelma sen kun tihenee, kun italialainen melonikurkku Carosello tondo di manduria ja pikkukurpitsa Jack be little köynnöstävät ympäriinsä. Pitkiä lonkeroita löytyy sieltä täältä, ja kukkia on ollut jo pari kuukautta runsaasti, mutta vain yksi pikku Jack on toistaiseksi ollut satona (oli kyllä mahdottoman suloinen minikurpitsa!). Minkä lie azerbaidzanilaisen karheikkokärpäsen sitten tarvivat pölyttäjäkseen, kun eivät nämä normaalit kotimaiset kimalaiset kelpaa (Vera Pelle ja luigi ehdottavat tähän tietysti seinäjokelaista p****kärpästä...).

Harmittaa vain, kun nuo vievät tuhottomasti tilaa kasvarista, mutta eivät tuota mitään. Tavis kurkku kyllä pukkaa hedelmää ihan kiitettävästi, joten olosuhteiden täytyisi olla riittävän hyvät. Tai sitten nuo ovat jotain myöhäistä lajiketta, joka tuottaa hedelmää vasta sitten, kun kasvari on jo peittynyt lumeen.

Laitoin ne nyt häätöuhan alle, jos eivät ala parin viikon sisällä tuottaa hedelmää. Varjostavat nimittäin ikävästi paria paprikaa, joissa sentään on runsaasti hedelmiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti