lauantai 6. elokuuta 2011

Marsilaisten hyökkäys

Thompson & Morganilta sain Marsin siemeniä ilmaiseksi siitä hyvästä, kun tilaamani kurpitsa oli jo myyty loppuun. Mars on ihan peruskurppari, mutta tokihan sitä piti kasvamaan laittaa, kun ilmaiseksi sai.

Ja kyllä se kasvaakin! Joka paikassa on noita pallukoita möllöttämässä, ja lonkeroitaan Mars levittää niin pitkälle, että valuvat jo ulos kasvimaista. Yksi luikertelee keittiöpuutarhan aidan läpi ja puskee pallukkaa minne sattuu.

Se tässä vain on huono puoli, että meikäläisten tontin tuntien, tässä kuussa tulee ekat yöpakkaset, joten nuo pallukat eivät ikinä ehdi kypsyä. Harsoa on varuilta odottamassa kilometrikaupalla, mutta noin valtavien kasvien ja niiden moninaisten palluroiden suojeleminen hallalta voi olla melkoisen haastavaa.

Vaikka itse en ole osaanut kurpitsasta mitään maukasta ikinä tehdä, ovat parhaat ravintoloissa saadut keitot aina olleet kurpitsakeittoja (paitsi Demon valkopapukeitto, jonka voittanutta ei maailmassa ole), ja siksipä olisi mukavaa, jos saataisiin edes yksi Mars kasvatettua oranssiksi asti. Siemenpussissa tosin mainostetaan Marsia halloween-kurpitsana, joten makuelämys ei liene kummoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti