torstai 21. tammikuuta 2010

Voi, mitä Ulla sai!

Noooo onkos tullut Thompson & Morgan nyt talven keskelle... Olipa ihanan muhkea ja rapiseva pehmopaketti postilaatikossa ottamassa kylmäkäsittelyä. Onneksi sentään ehti perille ennen näitä megakylmiä päiviä. Thompson tai Morgan oli pakannut pikkusiskolle erilaisia salaattimixejä ja härkäpapua, ja mulle kaaleja ja härkäpavun. Paketissa oli vielä taimenmerkkauslappuja, kastelupullon nokkia ja 2 dibberiä. Dibber on sellainen tikku, jolla taimen saa siirrettyä isompaan purkkiin: ensin tökätään dibberillä reikä uuteen multaan taimea varten, ja sit sen avulla nostetaan taimi varovasti pois pienemmästä purkista. Mä oon aina halunnut sellaisen, vaikka tietysti mikä tahansa kynäkin tarkoitukseen sopii. Mutta onhan se hienompaa omistaa autenttinen dibber!

Näköjään ruusukaalit täytyy esikasvattaa, mutta kaikki muut kaiffarit saa vain roiskaista siemeninä kasvimaahan. Sitä odotellessa. Terv. nimim. Viime yönä -23 C

2 kommenttia:

  1. Voi, mitä sen siskå sai! Kiitos ihanasta paketista!

    Siinä musta-valko-vihreässä salaattisiemenpussissa ei kerrottu, mitä se sisältää. Tai siis "Beet Bull's Blood" ei soita mitään kelloja. Vähänkö jännää.

    VastaaPoista
  2. Se oli tää: http://www.tandmworldwide.com/seeds1/product/784/2.html
    Babysalaattia ja attractive decoration. Kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista