tiistai 26. tammikuuta 2010

Tulppiksia, jee!

Viimeinkin löytyi kaupasta tulppaaneja! Kuukauden olen niitä kyttäillyt kaupasta toiseen, mutta joko niitä ei ole ollut lainkaan tai sitten tarjolla on ollut muutama hassu kallis nippu - ja nekin väärän värisiä. Nämä sävyt valitsi kaikista rakkain.

Viimeisetkin joulukukat lähtivät nyt kompostin täytteeksi tulppaanien tieltä. Joka vuosi joulukukkia ostaessa päätän pitää ne hengissä kevääseen asti, mutta tammikuussa kevätvimman iskiessä ei enää jaksa joulua katsella. Hyasintit tietysti säästän ja donkkaan keväällä kukkapenkkiin, jotta kesällä saa hyvät jouluaromit, mutta joulutähdet heitän pois.

Siskoilla on aina ihania kukkakimppuja kodeissaan. Toisella on hyvä kukkakauppa naapurissa, ja toisella pihallaan mahtava ruusutarha, josta napsia kukkia sisällekin. Meillä ei kukkia sisätiloissa juurikaan näy, kun ei ole lähistöllä kukkakauppaa, ja jos mä saan pihalla jonkun kukkimaan, en raaski sitä tuoda sisätiloihin. Mutta tammikuussa aina alkaa tulppaanikausi.

PS. Bonaquariumissa itää jo kovasti! Luultavasti se on basilika, kun enhän mä siinä inspiraation pyörteessä muistanut merkata, kumpaan pulloon istutin bassua ja kumpaan kortsua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti