lauantai 28. toukokuuta 2011

Alihankintaa ja kaljuutta

On tässä jo muutamana kesänä tullut mietittyä, josko jostain saisi alihankittua kesätyöttömän teinin ajamaan nurmikon, joten tulipa hyvä mieli, kun postilaatikossa odotti kolmen jampan puhelinnumerot ja lupaus ajaa nurmikko koko kesän ajan sopuhintaan. Täytyy tarttua tilaisuuteen pikimmiten.

Jahka tuo sää tuosta hiukan lempeytyy, täytyy käydä kasvimaiden kaljuihin kohtiin istuttamassa jotakin. Muutaman raita- ja keltajuuren jo äsken laitoin multiin, sekä tyhjensin härkäpapupussin siihen kohti, missä piti kasvaa rucolaa. Tai kasvoikin, kunnes kirpat päättivät toisin. Juu, olen katkera. Täytyy keksiä jostain pari isoa ruukkua ja laittaa rucolat niihin kasvamaan, vaikkei niistä ruukussa tulekaan yhtä massiivisia kuin maassa.

Kuvan ripsureunatulppaani on muuten ihan appelsiinin tuoksuinen! Tuoksu on tosi mieto, joten täytyy säännöllisesti käydä kriikunapuun juurella konttaamassa nenä ja hanuri pitkällä sen haistaakseen. Onneksi alkaa puissa olla jo sen verran isot lehdet, ettei meidän pihalta enää näy naapuriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti