perjantai 27. toukokuuta 2011

Management by myrkky

Ei tullut meikäläisestä kaaliviljelijää. Tämänvuotinen kirppasukupolvi on edellisiä viisaampi ja osasi ujuttautua sekä muovin että harson alle ja tappaa kaalikasvit. Melkein päivittäin niitä sumutin Sprutzitilla, mutta uusia kirppoja tuli koko ajan lisää. Nostin nyt käteni pystyyn ja istutan kaalien tilalle jotain muuta. Rucolan ja mizunan menetys kirpaisee (kirppaisee?) eniten.

Eikä tullut meikäläisestä luomupuutarhuriakaan. Kyllästyin katselemaan juolavehnän ja vuohenputken voittokulkua kukkapenkeissä ja hain kaupasta jättipullon Roundupia. Sitä on nyt tullut suihkuteltua ympäri tonttia. Saa nähdä, miltä täällä kohta näyttää... Toivottavasti en osunut mihinkään omaan istutukseen.

Kasvimaalla itää kasvit tosi huonosti. Täytyy varmaan tarttua Thompson & Morganin End of season saleen ja tilata muutamat siemenet lisää, jotta saa retiisien ja parsojen lisäksi muutakin syötävää kotipihasta.

Ja oli vielä yöllä pakkastakin. Eikä Toby Buckland ollut niin charmantti Gardeners' Worldin juontaja kuin Alan Titchmarsh, Geoff Hamilton tai Monty Don. Nyt menee huonosti :-/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti