torstai 2. kesäkuuta 2011

Koska olen tyttö...

... saan istuttaa pihan täyteen pinkkiä hörsellystä. Yhtäkkiä joutui kesäkukkien istuttamisen armas aika, ja kurvattiin Avensis-miehen kanssa puutarhaliikkeen pihaan. Valikoima ei päätä huimannut, joten jouduin patsastelemaan tovin jos toisenkin kukkasten ympärillä ja miettimään, mitä ihmettä istuttaisin mihinkin. Puutarhaliike oli sen verran avokätisesti muistanut meikäläistä alennuskupongeilla, että päätin sieltä kuitenkin kukkaseni hommata.

Terassin eteen oli suht. helppo valita kukat, sillä tänä vuonna terassin väri on pinkki. Kuumimmalle paikalle terassin viereen nappasin parit verbenat, kun ne viime vuonnakin siinä niin hienosti menestyivät ja kukkivat.

Etupihan ruukut olivatkin sitten hankalat täyttää, kun tarjolla ei ollut mitään korkeaa kasvia, ja kaikki roikkuvat kasvit olivat törkeän hintaisia. Lisäksi iilinä oli punavalkoinen yhdistelmä, johon pompomdaaliat sointuisivat. Valkoisena ei ollut kuin lameeta markettaa, varsinaista mummokukkaa, mutta koska se melkein kuuluu korkeitten kategoriaan, otin sen taustakukaksi. Syvänpunaiset riippabelargonit tekivät asetelmasta "marianne with a twist" -henkisen.

Kivasti tuli kukkasista 40 euroa alennusta ja vielä suuremman ilon toi erittäin ystävällinen ja mukava kesämyyjä. Kerrankin sai niin hyvää palvelua, että jäi hyvä mieli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti