tiistai 1. kesäkuuta 2010

Saaks antaa rahaa T&M:lle?

Voi Thompson & Morgan minkä teit: "All seeds 50% off"! Kuka tuollaista vois vastustaa, etenkin kun keväällä moni siemenpussi tyhjeni kokonaan, ja etenkin etenkin kun siellä on italialaista pinaattia ja tomaattia tyrkyllä. Pakkohan tässä on nyt käyttää työaikaa siementilauksen tekemiseen, kun kerran halavalla saa.

Viime yö oli toivottavasti kevään viimeinen kylmä yö, koska aion tänään napsia harsoja pois kasvimailta, istuttaa kurpitsat ja maissit paikoilleen ja tehdä parit kukka-asetelmat. Kaikista rakkain Avensis-mies on passissa odottamassa, milloin tehdään uusi keikka Puutarha-Mattiin, sillä etupihan isot ruukut odottavat vielä kesäkukkia, ja se kriikunakin pitäis hankkia. Ehkä tällä viikolla ehtii jossain välissä?

Mitzunat ja retiisit ovat jo julmetun kokoisia. Tulee kiire keksiä, mihin kaikkeen niitä tunkisi. Mitzunat voi tosin soseuttaa koirille, jos näyttää siltä, että ne alkaa kohta kukkia. Rucolaakin pukkaa suht. mukavasti, tosin se on aika mietoa salaattirucolaa, eikä sitä kitalaen räjäyttävää villiversiota. Mukavaa, kun voi ruuan lisukkeet napsia jo omalta pihalta, eikä tarvi luottaa kaupan mauttomaan tarjontaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti