sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Ilme nuoremmaksi

Suodatinkankaan ja soran ansiosta kasvarin ympäristö säilyi pitkään siistinä, ja osa taimista mahtui viettämään kesänsä siinä, mutta sitten ruoho, rönsyleinikki ja voikukka levittäytyivät rumasti kasvarin seiniin asti.

Tänä aamuna keksin päiväpuhteeksi kasvarin vierustojen kanttaamisen ja muistin meillä varastossa olevan muutaman kestopuulaatan. Sitten huomasin myös tyhjän panttina makaavat, terassilta pelastetut kestopuuritilärullat.

Luigi della casa tuli apupojaksi, ja kimpssa lapsattiin liian pitkälle levinnyt nurmikko pois, levitettiin lisää suodatinkangasta, ja heitettiin puuritilät paikoilleen. Kasvari alkoi näyttää ihanan siistiltä.

Ja jotta en voisi valittaa, ettei luigi koskaan minua vie mihinkään, piipahdimme Honkkarissa, josta hain lisää sisustustavaraa kasvarin reunoille. Pitkälle seinustalle löytyi muutama ruukku ja etualalle pinkit kastelukannut (viimeinkin! On niitä pitkään etsittykin.).

Kasvarin kaunistamista ollaan lykätty tässä muutama vuosi, kun mielessä siintää uuden, isomman kasvarin tekeminen, mutta koska ainakin tämä kesä kuluu kesäkeittiötä rakentaessa, ja ylijäämätarvikkeita oli juuri sopiva määrä, oli kiva käyttää pari tuntia pikaiseen kasvarin make-overiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti