sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Yrttejä ja kukkasia

Siellä ne mun cheerleader-varusteet sitten odottivat Plantagenin kukkasipulihyllykössä. Oli muuten houkutteleva hyllykkö, kun se oli järjestetty värisävyjen mukaan, ja siellä oli upeita liljoja, leinikkejä, gladioluksia, daalioita... Pompomeja oli vaikka minkä värisiä, mutta päädyin tietysti punaiseen, kun se väri on vetänyt puoleensa jo kymmeniä vuosia. Kaiken kukkuraksi daalioita vielä sai 5 neljän hinnalla, joten oli kerrassaan hyvä diili.

Yrttejäkin oli tullut tarjolle, joten ostimme ruukulliset timjamia, salviaa ja laventelia - jälkimmäinen puhtaasti Purple citrus & sweet perfume -ruokakirjan innoittamana. Onpahan nyt siitäkin kirjasta enemmän reseptejä tehtävissä, kun on laventelia ripoteltavana ruuan joukkoon.

Luigi innostui ostamaan yrteille altakasteluruukkuja (joo, niitä rumia Pauliinoita). Oli siellä tarjolla muitakin altakasteluruukkuja, mutta aivan järjettömissä hinnoissa: muovinen pikku ruukku maksoi 4 euroa, ja siihen erikseen myytävä altakastelusysteemi 12 euroa! Pauliinat sentään maksoivat alta vitosen.

Puutarhaostosvuosi on nyt siis korkattu, tosin parin viikon päästä joudumme menemään Plantageniin uudestaan hakemaan siemenperunoita ja orvokkeja, kun kerran saimme sinne arvokortin ja liityin kanta-asiakkaaksikin. Seuraavaksi sitten sinne Kauppilan nettikauppaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti