tiistai 19. huhtikuuta 2011

Feikkiperhosia

Meinas tulla jo hätä käteen, kun ei päässyt lähellekään orvokkikauppaa. Onneksi tänään chefin alkoi tehdä mieli pottua karitsan kyytipojaksi, joten piipahdettiin kaupassa (chef ruoka - ja minä puutarha-). Orvokit olivat huikean hintaisia, mutta kanta-asiakkaat saivat tuntuvan alennuksen, joten nappasin pari roikkumaan amppeleihin ja pari muuta puuliiterin eteen ruukkuihin. Värivalikoima oli aika niukka ja tavanomainen, joten mitään hurjan jännää en pihalle löytänyt.

Yllätyin, kun sain ihan oikeaa palvelua, tai no, melkeinpä tyrkytystä, joten suostuin ostamaan myös parit tekoperhoset ruukuja koristamaan. Ehkä tässä samalla vois lyödä vetoa kauanko ne ruukussa kestävät, ennen kuin joutuvat tukkakoiran tai jonkun muun ohikulkijan/lentäjän kyytiin.

Huomenna piipahdetaan jossain välissä Plantagenissa, kun viikkojen pollauksen jälkeen viimeinkin kertoivat siemenperunoiden saapuneen ja melkein jo loppuneenkin. Siellä tietty sitten on orvokkeja kaikissa sateenkaaren väreissä, mutta onhan mulla vielä etupihan ruukut täyttämättä. Oli muuten 1 pakkasenkestävä ruukku osoittautunut ei-ihan-niin-pakkasenkestäväksi ja rapautunut alaosastaan. Harmi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti