maanantai 22. maaliskuuta 2010

Täydellinen lahja

Joillakin on taito lukea ajatuksia. Olen nimittäin 5-6 vuotta tilannut Gardeners' Worldiä ja mietin lopettavani tilauksen tämän laskutuskauden loppuun, koska lehtiä on kertynyt jo paljon, eikä niissä oleva tieto vanhene, joten voisin alkaa lukea vanhimpia numeroita uudelleen. Lehtiä on kuitenkin ihana saada, mutta toista yhtä hyvää puutarhalehteä ei ollut vielä tullut vastaan.

Paitsi nyt. Pikkusisko oli vähän googletellut ja osunut Kitchen Garden -lehden sivuille. Ja koska eräs puutarhuri vanhenee tänään, oli sisko tyrkännyt lahjatilauksen menemään.

Ihan huippua saada tutustua uuteen lehteen, etenkin kun se keskittyy juuri siihen, mikä minua kiinnostaa: ruuan kasvatukseen. Pikaselauksella lehti näytti tosi hyvältä. Tuskin maltan odottaa, että pääsen tänään työpäivän jälkeen heittäytymään sohvalle uuden lehden kanssa.

3 kommenttia:

  1. Sulla on mahtava sisko! En tunne lehteä, mutta herätti heti Suurta kiinnostusta. Kerro toki mielipiteesi kun olet lehteen ehtinyt tutustua.

    VastaaPoista
  2. :-)

    Paljon onnea vaan! Laita tosiaan arviota blogiisi, olis kiva kuulla, täyttikö lehti odotukset.

    VastaaPoista
  3. Jep, maailman parhaat siskot :-)
    Muutaman artikkelin olen ehtinyt lukea ja olen kyllä todella positiivisesti yllättynyt. Paljon luettavaa, leppoisasti kirjoitettu, mutta siltikin täyttä asiaa, hyvät kuvat (vaikkakin melkein joka kuvassa vanha pappa. Ai miten niin tää on vanhusten harrastus ;-D). Paljon informaatiota lajikkeista ja vinkkejä kasvatustavoista. Sulais nyt tuo lumi, niin pääsis itsekin kokeilemaan.

    VastaaPoista