torstai 4. helmikuuta 2010

San Marzano post scriptum

Kyllä mä olen niin oikeilla jäljillä tämän kastiketomaattini kanssa, että melkein pyörryttää. Kävin nimittäin eilen Keittiöelämäässä, ja mikäs siellä hyllyssä kökötti kuin tölkillinen San Marzanoja! Keittiöelämään täti huomautti niiden saaneen D.O.P. -luokituksen. Google löysi niitä purkkikaupalla jenkkilän Amazonista.

Täytyy varmaan vielä muutama siemen tyrkätä multaan, jotta saadaan kunnon sato. Nämä tomskut alkavat vaikuttaa aina vain paremmilta!

4 kommenttia:

  1. Uudessa Etiketti-lehdessä on ihana artikkeli Bolognasta. Siinä on kuva juuri noista tomaateista ja teksti tyhmille turisteille "don't touch! we cut your hands". Se on niin upeeta tuo ruuan arvostus :-)

    VastaaPoista
  2. Kyllä täällä jo suu napsaa pelkästä kuvasta! :-)

    Sun tarttis kuule vaihtaa tuosta profiilista pois tuo "amatööri". Ken on nähnyt sun pihan ja kasvimaat, ei sitä kyllä amatöörin puuhasteluksi hahmota.

    VastaaPoista
  3. Rita, oli IHAN PAKKO käydä Alkossa tuon Etiketin takia. Varmaan on kohta IHAN PAKKO päästä taas Bolognaan.

    VastaaPoista