tiistai 14. joulukuuta 2010

Kesän menu

Chef miettii par'aikaa joulun menua, kun taas puutarhurin ajatukset on jo siinä, mitä meillä syödään kesällä. Arrigon kirja on luettu ja Seeds of Italyltä hankittavat siemenet listattu. Tilausta tosin ei voi tehdä, ennen kuin Thompson & Morganin tilaus tulee, koska Visa-laskusta päätellen kaikki tilattavat siemenet eivät ole päässeet pakettiin mukaan.

Endiiviä ja purjoa nyt ainakin päätyy Seeds of Italyltä kesän ruokapöytään, ja italialaista melonikurkkua kans. Ja vaikka Genovese paras pestobasilika onkin, täytyy kokeilla myös röpeliäistä Bolloso Napoletanoa. Chef voi kietoa sen sisään hyvää mozzaa ja uittaa sitä Laudemiossa.

Tulevan kesän teema taitaakin olla "Röpeliäistä ruokapöytään", sillä mä haluan chefin kokkaavan myös kesäkurpparia Rugosa friulana.

Tuli nälkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti