Vaikka kesä on ollut hankala vihannespunkkeineen ja helteineen, vanha kunnon Burpless tasty green on tuottanut mukavasti hedelmää - jopa niin paljon, että chef sai muutamasta kappaleesta tehdä etikkakurkkuja talvea varten.
Muutamaa kurkkulajiketta olen kokeillut, mutta Burpless on ollut makein, mehukkain, maukkain, suurin ja silein. Parhaimpina vuosina se on tuottanut niin paljon satoa, että ei olla saatu kaikkea syötyä tuoreena, vaan ollaan tehty kurkkukeittoa ja jopa kuskattu kurkkuja kollegoille.
Yhä Burpless kukkii kovasti kasvarissa, ja ainakin yksi hedelmä sieltä vielä tulee, jahka sadesäästä huolimatta muistan käydä kurkkuja kastelemassa.
Oi, miten minä muistasin tuon kurkkulajikkeen nimen vielä ensi keväänä? Olen etsinyt hyvää kurkkulajiketta, kerran löytänytkin ja taas unohtanut. Uskollista Burplessia pitää ehdottomasti kokeilla.
VastaaPoista