maanantai 2. toukokuuta 2011

Pimp my puutarha

Että mä olen näin siistin miehen nainut :-0 Niin on pottupenkki kauniisti ojossa, ja vielä käytännöllisesti merkattu ja suunniteltu. Ei ole meikäläiseltä ikinä onnistunut. Pitänee kohta ulkoistaa koko puutarha luigin kontolle. Ensimmäisenä vois sille antaa kukkapenkit siistittäviksi - niissä kun kasvaa ruohoa enemmän kuin itse nurmikolla. Ja sitten nurmikon, joka on silkkaa sammalta.

Yritän kasvaa ihmisenä ja naisena ja ryhtyä kukkapenkkien kitkemiseen, mutta se on niin iso, epätoivoinen ja loputon urakka, että ajatuskin ärsyttää. Sinisen kukkapenkin valtasi raivostuttava maanpeittokasvi, joka tukahdutti mun kauniin Blue parfumini. Ajattelin kaivaa maanpeittokasvin ylös ja istuttaa sitä nurmikon pahimpiin sammalkohtiin. Kukkapenkkiin taidan täräyttää jotain pensaita tilalle, niin säästyy ainakin niissä kohti kitkemiseltä.

Etupihan iso kukkapenkki varmaan kohta kasvaa umpeen minttua, sormustinkukkaa ja syysasteria, joten sen kitkemisen voi ehkä pian unohtaa. Rumalta se kyllä nyt näyttää, kun on täynnä lahoavia kasvinosia, joiden lomasta puskee nurmikkoa. Toisaalta, eipä mikään kohta pihasta silmää hivele, kun kasvukausi ei ole vielä lähtenyt käyntiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti