perjantai 13. tammikuuta 2012

Erikoinen yllätys :-0

Muina naisina avasin Glorian ruoka & viinin laskun, ja kirjekuoren sisältä tipahti syliin joku mainosläystäke. Heitin sen sivuun ja ihmettelin, miksi käsissäni oli kaksi laskua. Punaisilla kirjaimilla toisessa luki jotakin Glorian puutarhan erikoisnumerosta. Glorian puutarha???

Siitähän se mainosläystäke kertoi: Glorialta alkaa keväällä ilmestyä puutarhalehti! Jo oli aikakin!

Vuosikausiin en ole suomalaisia puutarhalehtiä edes vilkaissut, joten voi hyvinkin olla, että ne nykyään ovat täynnä asiaa ja hyviä artikkeleita (eikä vain sitä, miten Annikki ja Jorma on 100 vuotta hoitaneet pihaansa Pörsänmäellä 24/7 ja nyt se alkaa näyttää kauniilta). Mutta silti uskon, että skenessä on Glorian puutarhan mentävä aukko. Itse kaipaan laadukasta, suomalaista lehteä, jossa on kauniit kuvat, asiapitoiset ja inspiroivat jutut, ja ennen kaikkea tietoa uutuuksista. Puutarhanhoito kun ei mitään rakettitiedettä ole: jos osaat istuttaa asian A, osaat istuttaa asian B:kin. Enemmän puutarhurit kaipaavat innostavia juttuja ja vinkkejä kaikesta uudesta ja jännästä, mitä kokeilla puutarhassa. Myös talvella!

Melkein sovin lehden kohderyhmäänkin: "hyvin koulutetut ja toimeentulevat, urbaanisti ajattelevat, trendeistä ja visuaalisuudesta kiinnostuneet 30+ ikäiset suomalaiset". En tosin ole urbaanisti ajatteleva, enkä niin trendeistä kiinnostunut, mutta ainakin 30+. Ellen jopa 30++.

Toivottavasti Glorian puutarha seuraa Glorian ruoka & viinin mukavan leppoisaa, kaunista, toteuttamiskelpoista ja innostavaa linjaa. Ja toivottavasti siellä on mukavat ja osaavat toimittajat. Joilla ei ole ikinä, eikä missään tilanteessa hassunhauskaa puutarhahattua päässä. Edes vahingossa.

1 kommentti:

  1. Olen itse ihmetellyt( ja nauranut) samaa, että miksi hitossa aina suomalaisissa puutarhalehdissä ja ohjelmissa pitää olla puutarhurilla joku hassu hattu päässä. Täysin naurettavaa.
    Sinulla on muuten tosi mukava blogi. Juttujasi on kiva lueskella.

    VastaaPoista