Näistä kahdesta lajikkeesta pelkästään sais jo sekä kylmän että lämpimän ruuan. Kesäkurpparien maku on kuulemma superb, ja niitä käytetään The River Caféssakin. Ja tuon endiivi-tyyppisen salaatin pitäisi sulaa suussa. Se on lajinsa yleisin Italiassa ja siitä saa kuulemma hyvää soppaa pancetan ja varsisellerin kanssa. Chef saa siis kesällä hakea kauppahallista hyvää pancettaa ja vääntää vaimolle sopan.
tiistai 11. tammikuuta 2011
Italian-vihreetä
Näistä kahdesta lajikkeesta pelkästään sais jo sekä kylmän että lämpimän ruuan. Kesäkurpparien maku on kuulemma superb, ja niitä käytetään The River Caféssakin. Ja tuon endiivi-tyyppisen salaatin pitäisi sulaa suussa. Se on lajinsa yleisin Italiassa ja siitä saa kuulemma hyvää soppaa pancetan ja varsisellerin kanssa. Chef saa siis kesällä hakea kauppahallista hyvää pancettaa ja vääntää vaimolle sopan.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti