Taas challenge time chefille: kulhollinen raakoja tomaatteja! En nimittäin raaskinut heittää kaikkia raakileita pois, vaikkakaan niihin ei sisätiloissa tule tarpeeksi makua. Etenkin San Marzanot säästin, kun ne olivat hauskan muotoisia ja niihin oli panostettu kovin suurin odotuksin. Oli muuten San Marzano tehnyt sormenpaksuiset juuret ja onnistunut kaivautumaan kasvuämpärin läpi kasvarin hiekkaan!
Kypsimmistä tomaateista tein tomaattipiirakkaa, ja muutaman vihreän tomaatin kokeilin paistaa. Ei hullumpi kokeilu, mutta hiukan oli liian kitkerän makuisia.
Vihreät tomaatit vois tietysti säilöä etikkaan, ja ihan hyviä niistä sillä tavalla tuleekin, mutta en kuitenkaan ole niin suuri etikan ystävä, että tomskuja tulisi käytettyä. Kypsyköön siis tuossa ikkunlaudalla aikansa. Kyllä ne leivän päällä menettelee.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti