torstai 24. marraskuuta 2011

Ne on KAAMOSvalot

Luigi koristeli pihan ja blogin kaamosvaloilla (ne EI suinkaan siis ole jouluvalot). Valontuiketta tähän kaamokseen tarvitaankin valaisemaan savilöllöä, joka aiemmin tunnettiin nimellä "puutarha". Tehokkaasti on nurmikko rullautunut pois 12 käpälän alla ja jättänyt jälkeensä neliökaupalla tahmeaa savea.

Mutta kuukauden päästä ollaan jo kovaa kyytiä menossa taas valoa kohti, ja siitä vielä kuukausi, niin paprikat ja munakoisot sukeltavat esikasvatusruukkuihin. Maaliskuussa voi jo ehkä näkyä aurinko ja aamulla olla tarpeeksi valoisaa, jotta pystyy lukemaan Aamulehden etusivun matkalla postilaatikolta kotiin.

Thompson & Morgan pommittaa nyt tosissaan siementarjouksilla. Viimeisin "Just for you" -tarjous oli kyllä niin houkuttava, että pläräsin siemenpussukkani läpi ja kirjasin ylös mitä puuttuu. Lista (pitkä) on tuolla käsilaukussa odottamassa rauhallista hetkeä tehdä tilaus. Vaikka päätinkin ens vuoden teemaksi rustiikkisuuden, ei kai kuitenkaan haittaa tilata uutuussokerihernettä? Shiraz vain on niin hurjan näköinen ja nimeltäänkin houkutteleva. Hmm, jos teemaksi muokkautuisikin rustiikki punaviini, niin voisin tilata myös härkäpapu Crimson floweredin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti